Скажи «ні» булінгу: добропільські поліцейські вчили школярів протистояти булінгу

Переглядів: 690 0 14.10.2020 в 09:30:20 Новини поліції
Скажи «ні» булінгу: добропільські поліцейські вчили школярів протистояти булінгу

Профілактичний урок відбувся у загальноосвітній школі с.Ганнівка. Поліцейські розповіли про таке негативне явище як булінг та нагадали про необхідність дотримання шкільної дисципліни.

На початку зустрічі інспектор ювенальної превенції Добропільського відділення поліції Дмитро Пелепенко зауважив, що кожен учень повинен вчасно приходити на шкільні заняття, не пропускати їх без певної причини, товаришувати з однокласниками, поважно ставитись один одного і до вчителів.

Далі правоохоронець розповів учням про булінг – форму насильства у вигляді цькування, насмішок, псування особистих речей, штовхання, підніжок тощо. Поліцейський розповів дітям про те, як уникнути таких ситуацій та як діяти, якщо став жертвою цькування однолітків.

-Якщо ви опинилися у ситуації булінгу або стали її свідками, можете звернутися до свого педагога або в поліцію. Звертайтеся також за порадою до батьків або до людини, з якою у вас довірливі відносини,- наголосив інспектор сектору ювенальної превенції Добропільського відділення поліції Покровського відділу поліції Дмитро Пелепенко.


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх