Фотофакт: за прошлые сутки добропольские полицейские выявили двух любителей наркотиков

Переглядів: 1805 0 24.08.2016 в 02:30:44 Новини поліції
Фотофакт: за прошлые сутки добропольские полицейские выявили двух любителей наркотиков

Співробітники Добропільського відділення поліції за минулу добу задокументували два факти зберігання наркотиків місцевими жителями. Правопорушниками в обох випадках виявились чоловіки, які запевняли, що наркозілля зберігали для власного вживання. Всі наркотики вилучено та направлено на експертизу.

Минулої доби в поле зору Добропільських правоохоронців потрапив 48-річний місцевий мешканець, який йшов по місту без рубашки і поводився трохи дивно. Поліцейські зупинили чоловіка і зробили йому зауваження, щодо його зовнішнього вигляду. Під час бесіди правоохоронці помітили, що чоловік почав нервувати. Як виявилось не без причини. Співробітники поліції виявили у кармані його джинсів  згорток з речовиною рослинного походження зовні схожою на наркотичну. Чоловік пояснив, що траву він зірвав для себе, щоб покурити.

В цей же день аналогічний випадок зафіксували правоохоронці і у місті Білозерське. Під час несення служби поліцейські зупинили 43-річного місцевого жителя, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків та крадіжки. Поспілкувавшись з чоловіком та провівши поверхневий огляд його речей правоохоронці вилучили в  кармані його сумки згорток з наркотиками. Правопорушник пояснив, що нарковмисну рослину він зірвав у лісосмузі, висушив та залишив собі для вживання.

Всі наркотики вилучено та направлено на експертизу.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років. Досудове слідство триває.


Фотофакт: за прошлые сутки добропольские полицейские выявили двух любителей наркотиков


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх