Добропольские дзюдоисты завоевали шесть медалей на татами в Славянске

Переглядів: 1282 0 02.11.2017 в 09:01:41 Новини спорту
Добропольские дзюдоисты завоевали шесть медалей на татами в Славянске

28 жовтня, у Всесвітній день дзюдо, на базі СК «Локомотив» у Слов’янську відбувся Кубок Донецької області з дзюдо серед дорослих і чемпіонат області серед юнаків і дівчат 2003-2004 та 2005-2006 р.н.

Приблизно 180 спортсменів із міст та районів Донеччини виборювали чемпіонські звання. Цікава, динамічна та технічна боротьба тривала одночасно на трьох татамі, де поруч змагались як досвідчені спортсмени - учасники всеукраїнських та міжнародних турнірів, так і юні борці, у яких ще попереду багато різних стартів, де обов’язково будуть визначні перемоги.

Збірну добропільчан у складі 12 чоловік представляли вихованці тренерів ЦФЗН «Спорт для всіх» Пузікова Олександра (Добропілля) і Шестопалової Олени ( сел.Новодонецьке).Спортивний актив досягнень міста, за результатами участі у даному заході , поповнився на 6 медалей , з них 3 золотих, які завоювали спортсменки селища Новодонецького: Калюжна Софія (в/к 30 кг); Бутурлімова Аня (в/к 52 кг); Анцифорова Дарина (в/к 40 кг).

Кубок Донецької області став відбірковим етапом до Кубку України з дзюдо, який відбудеться 14-15 листопада у місті Суми.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх