Олександр Могильченко очолив ДТЕК шахтоуправління Добропільське

Переглядів: 1299 0 02.11.2019 в 08:30:07 Новини підприємств
Олександр Могильченко очолив ДТЕК шахтоуправління Добропільське

Директором шахтоуправління Добропільське призначений головний інженер підприємства Олександр Миколайович Могильченко. Він змінив на цій посаді Олександра Анатолійовича Ангеловського. За чотири з невеликим місяця, протягом яких Олександр Миколайович виконував обов'язки керівника шахтоуправління Добропільське, він разом з колективом підприємства забезпечив стабільну роботу шахт Алмазна і Добропільська, підготував нову лаву і збільшив обсяги видобутку вугілля практично в півтора рази в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

В 2019 шахтарі Добропілля вже видобули майже 2 мільйони тонн вугілля, що на 300 тис. тонн більше, ніж за весь 2018 рік. У ШУ Добропільське при безпосередній участі директора реалізується пілотний проект «Ризик-контроль» з розвитку культури безпеки праці. Організовані заходи, спрямовані на поліпшення соціально-психологічного клімату в колективі. Продовжується впровадження нової форми комунікацій у вигляді позмінних робочих зборів. Встановлюються конструктивні взаємини з профспілками і органами місцевого самоврядування.

Шахтоуправління - основне містоутворююче підприємство регіону і надійний постачальник палива для українських теплоелектростанцій. Компанія ДТЕК тільки в цьому році інвестувала в розвиток виробництва ШУ Добропільське більш 334 млн грн.

Олександр Могильченко - шахтар з 30-річним стажем, з яких 15 - на керівних посадах. Закінчив Національний гірничий університет за спеціальністю «Розробка родовищ корисних копалин». Кавалер знака «Шахтарська слава».


Джерело: ДТЭК


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх