Молодая добропольчанка попала на крючок к аферистам, которые тайком оформили кредит на ее имя

Переглядів: 1067 0 23.08.2019 в 11:30:30 Новини поліції
Молодая добропольчанка попала на крючок к аферистам, которые тайком оформили кредит на ее имя

Отримавши повідомлення про те, що їй необхідно виплатити кредит в розмірі 5 тисяч гривень та відсотки за нього, мешканка Добропілля пригадала, що сама вона кредит не брала, а лише повідомляла свої данні невідомим людям, які пропанували підзаробити в інтернеті.

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернулась 19-річна дівчина, яка поскаржилась на те, що невідома особа оформила кредит на її ім’я і тепер кредитна компанія вимагає його сплатити. Встановлено, що навесні цього року незнайомі люди запропонували потерпілій «підзаробити», сказавши, що від майже нічого не потрібно, тільки прив’язати свій номер телефону до їх банківської карти, потім отримати певну суму, з якої залишити собі 1 тисячу, а залишок відправити на вказаний банківський рахунок. Погоджуюсь на це, дівчина не уявляла, що таким чином шахраї дізнаються особисті дані своїх жертв й в подальшому оформлюють на них кредити.

Вчора потерпіла отримала смс-повідомлення від онлайн-сервісу з видачі кредитів, про те, що на її ім’я був оформлений кредит, який тепер необхідно виплатити разом із відсотками, сума заборгованості становить 17 тисяч гривень. Одразу після повідомлення добропільчанка звернулась у поліцію.

За даним фактом правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 3-х років обмеження волі.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх