Молодь Добропілля продовжує ознайомчі візити містами країни

Переглядів: 520 0 15.11.2019 в 11:44:19 Суспільство
Молодь Добропілля продовжує ознайомчі візити містами країни

Харків та Краматорськ були завершаючими містами наших подорожей за проєктом «Активна громада – запорука добробуту».

Відвідування Української академії лідерства. Учасники візиту із презентації Академії дізналися, як працювати у команді про міжнародний досвід громадських ініціатив, як ведуть активну співпрацю з громадськими організаціями різних сфер. Зустрілися із Координатором Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада м. Харків» – це об’єднання громадян, що беруть участь у прийнятті рішень на місцевому рівні та в обговоренні реформ.

В Ініціативу входить 15 громад з різних куточків України – 10 обласних центрів, 3 міста районного значення, 2 села. Головний напрямок роботи ВІ «Активна Громада» – цілеспрямоване впровадження ідей децентралізації та створення ефективних громад. У Краматорську відвідали захід на тему підсилення ролі громадян у процесі реформування країни та їх активне залучення до обговорення та імплементації реформ. Панельні дискусії та робота в групах надали нашій молоді розуміння, як можна поєднати та сформувати емоційний та інтелектуальний розвиток на основі цінностей.
Ця публікація була підготовлена в межах реалізації проєкту «Активна громада - запорука добробуту» Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. Технічним партнером імплементації Програми Малих Грантів, в рамках якої реалізується проєкт, є ГО «Взаємодія - Плюс».


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх