ВІ "Активна Громада" пропонує політичним партіям співпрацю в рамках компанії «АКТИВНА ГРОМАДА: ПРАВО ВИБОРУ

Переглядів: 1094 0 01.10.2017 в 20:40:42 Суспільство
ВІ

Інститут “Республіка” та Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” проводить Всеукраїнську компанію «АКТИВНА ГРОМАДА: ПРАВО ВИБОРУ» в рамках цієї компанії пропонує Партійним осередкам співпрацю.
Проект «Активна Громада: право вибору» ставить на меті:
1. Покращити взаємодію громадян з виборними особами, партіями та ін. представниками влади на місцях;
2. Залучити молодь до участі в заходах з політичної просвіти, зокрема дебатів, до організації таких заходів та впровадження проекту в цілому;
3. Сформувати на основі опитування виборних осіб, представників партій, ОВК, ТВК бачення необхідних змін до виборчої системи; створити й передати до ВРУ аналітичні документи та пропозицій щодо змін до законодавства.
4. Посилити вплив на політичну просвіту громадян шляхом систематичного інформування щодо виборчого законодавства та виборчої системи в Україні.
5. Виховати політичну культуру в громадян, налагодити конструктивний діалог між владою й громадою задля вирішення місцевих проблем.
Хочемо зазначити, що Інститут “Республіка” та Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” має 20-річний досвід активізації громадян, залучення їх до нашої діяльності і ми готові безкоштовно поділитись нашим досвідом з вашими представниками. Зокрема, у 2016 році - першому півріччі 2017 року ми залучили до своєї діяльності понад 62 тисячі осіб у 24 населених пунктах по Україні.
Деталі нашої співпраці пропонуємо обговорити у зручний для вас час до 15 жовтня.
Разом зробимо наше місто кращим!
З повагою Калінін Сергій,
координатор всеукраїнського ініціативи «Активна Громада»,
ГО “ВГО «Інститут Республіка»” в м. Добропілля.
Контактний тел.: 0509804472, електронна адреса: [email protected]


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх