В Доброполье пройдет выставка детских рисунков "Мой край - мой дом"

Переглядів: 1850 0 22.07.2017 в 15:00:23 Суспільство
В Доброполье пройдет выставка детских рисунков

У холі міської ради проходитиме міжнародна виставка дитячих малюнків «Мій край – мій дім». Метою виставки є показати вплив військового конфлікту на Сході України на творчість дітей, очевидцями якого вони стали. 
Ідея створення даної виставки виникла у членів об’єднання ГО «Словацько-Український Центр Партнерства» під час гуманітарної місії до міста Маріуполь. Метою виставки є показати вплив військового конфлікту на сході України на творчість дітей, очевидцями якого вони стали. Діти, які залишились там, переважно мають серйозні проблеми зі здоров'ям, чи то фізичним, чи психологічним, але не дивлячись на це, вони намагаються сприймати щось прекрасне і відображати це в своїх малюнках.

Окрім робіт дітей зі Сходу, на виставці можна буде подивитись малюнки маленьких закарпатців та словаків: як кожен з них бачить свій дім саме сьогодні. Як зазначають організатори, ця контрастність вражає, засмучує, втім, організатори вірять, що в основному вона надихатиме кожного з глядачів на краще розуміння та сприйняття слова мир.

Ця експозиція виставлялася вже у сусідній Словаччині, зокрема, в Коліновцях та Кромпахах, а восени її побачать ще й пряшівчани. Мер міста Кромпахи, Івета Рушінова, сказала про ініціативу наступне: «Це дуже сильна виставка, і малюнки дітей зі сходу України викликають сильні емоції. Ми маємо бути раді, що наше покоління не знає що таке війна, що ми не знаємо як це, коли біля нас вибухають бомби і літають кулі. Цей мир необхідно цінувати».

Усі бажаючі прийняти участь в виставці, можуть приносити свої малюнки до рецепції міської ради м.Добропілля за адресою: вул.Першотравнева, 83.
Участники виставки отримаюють подарунки - сюрпризи!
Дату та терміни проведення виставки буде оголошено додатково.
Контакти: тел. 050 980 44 72, Сергій
тел. 050 585 02 47, Ксенія

Партнери створення виставки: ГО "ГП "РОЗВИТОК", ГО "Закарпатська громада", ГО "Відродження України. Закарпаття", Школа Маурерова 14, Кромпахи, Школа Земанска 2, Кромпахи, БФ «Карітас-Caritas» Мукачівської греко-католицької єпархії, ГО «Закарпаття-Донбас», ГО «Об`єднання переселенців «Спільна справа».


В Доброполье пройдет выставка детских рисунков


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх