Як збагачувальники фабрики "Октябрьська" вирощують власноруч квіти + ФОТО

Переглядів: 807 0 07.10.2019 в 07:30:12 Новини підприємств
Як збагачувальники фабрики

Вихідні - саме час милуватися квітами. Особливо такими гарними, як на нашій збагачувальній фабриці "Октябрьська".

Там вже зібрали справжню колекцію з понад двох тисяч рослин. Збагачувальники вирощують їх власноруч і майстерно дбають за кожним листочком.

«Колеги милуються нашими клумбами дорогою на роботу і посміхаються, - розповіла майстер дільниці контролю якості Кароліна Тищенко, що залюбки дбає про квіти. – Вони навіть допомогли нам ближче познайомитися з людьми з інших змін. І вони приєдналися до нашого «квіткового десанту». Тож створюємо красу навколо себе і робимо краще свою фабрику».

Прикрашають територію фабрики майже сто різновидів рослин: дерен, дейція, калина, пухироплідник, барбарис, вейгела, бруслина, спіреї, хризантема, перстач, гвоздика, декоративний полин, деревій, чебрець, троянда, гортензія, лаванда, вероніка, сальвія, золотушник, в’юнок та верес.

Особливо пишаються на фабриці колекцією петуній різних кольорів і видів, власноруч вирощених з насіння.

«Красиві місця створюють хороші люди, а таких людей, дійсно, багато навколо нас, - переконаний генеральний директор ДТЕК Октябрьської ЦЗФ Костянтин Кітам, який є ініціатором створення квіткового розмаїття. – Я щиро вдячний кожному, хто долучився до цих приємних турбот. Ми плануємо клумби так, щоб від ранньої весни до пізньої осені на фабриці було яскраво. Постійно вдосконалюємося, не тільки в квітнику, але й на виробництві. Наші – квіти запорука доброго робочого настрою. Тож ми збагачуємо вугілля для теплової генерації країни з позитивом».


Як збагачувальники фабрики


Як збагачувальники фабрики


Як збагачувальники фабрики


Джерело: ДТЭК Добропольеуголь


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх