Фотофакт: В Доброполье задержан мужчина, который пытался украсть почти 600 кг угля

Переглядів: 1742 0 25.03.2017 в 14:00:16 Новини поліції
Фотофакт: В Доброполье задержан мужчина, который пытался украсть почти 600 кг угля

Не дивлячись на свій працездатний вік, деякі громадяни замість того, щоб працювати і законним шляхом заробляти гроші, байдикують та не находять нічого кращого, ніж вкрасти чуже майно з метою продажу. 35-річний мешканець Добропілля не став винятком. Аби роздобути грошей, чоловік вирішив викрасти вугілля з вагонів на залізничній станції. Але, був затриманий поліцейськими прямо на «гарячому».

До чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення від комерційного агента залізничної станції «Добропілля» про те, що невідомий чоловік підозрілої зовнішності тягне мішок із вугіллям у бік лісосмуги.

Негайно прибувши на місце події, правоохоронці затримали чоловіка, який скоював крадіжку вугілля з вантажного вагону. На момент затримання крадій встиг викрасти 12 мішків «чорного золота», вага якого склала майже 600 кг.

Затриманий не відпирався, а навпаки, зізнався співробітникам поліції, що встиг перенести від одного з вагонів залізничного складу ще кілька мішків вщент заповнених вугіллям. Загалом правоохоронці нарахували їх десять, а це близько 600 кг. З5-річний місцевий мешканець, який ні де не працює, також розповів поліцейським свою схему викрадання : «В вечорі я приніс порожні мішки на станцію, заховав біля вагону, потім вже вночі я самостійно проник в його середину і наповнив їх вугіллям. Далі вирішив на світанку по черзі перенести мішки до лісосмуги».

Шляхом продажу викраденого, правопорушник хотів «заробити» грошей, а от відповісти чому він ні де не працює – зрозумілої відповіді не дав.

Викрадене вугілля вилучене у якості речових доказів, а відносно крадія відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Таким чином, чоловік може потрапити до в’язниці на строк до 3 років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх