Добропольские полицейские раскрыли дерзкое ограбление местной пенсионерки

Переглядів: 967 0 24.06.2019 в 09:30:15 Новини поліції
Добропольские полицейские раскрыли дерзкое ограбление местной пенсионерки

Добропільські поліцейські спільно з оперативниками обласного главку розкрили розбійний напад на місцеву пенсіонерку
На початку лютого до чергової частини Добропільського ВП надійшло повідомлення про те, що відносно 64-річної мешканки с.Шахове скоєно розбійний напад. В ході перевірки було встановлено, що вночі до домоволодіння потерпілої вдерлися троє невідомих чоловіків, зв’язавши жертву, зловмисники, застосовуючи фізичну силу, заволоділи її ювелірними прикрасами та грошима. 
В ході наполегливої та кропіткої роботи добропільські оперативники спільно з розшуковцями обласного главку встановили особи зловмисників, ними виявилися троє жителів Закарпатської області 32, 34 та 38 років. Але затримати вдалось лише одного з нападників, а двоє інших на теперішній час переховуються за межами країни. Наразі правоохоронці вживають всіх необхідних заходів, щоб затримати цих правопорушників і притягнути їх до відповідальності.
Викритому зловмиснику повідомлено про підозру за ч.3 ст.187 «Розбій». Санкція цією статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному.


Добропольские полицейские раскрыли дерзкое ограбление местной пенсионерки


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх