В Добропольском районе результаты обысков шокировали сотрудников полиции

Переглядів: 3117 3 21.09.2016 в 03:25:12 Новини поліції
В Добропольском районе результаты обысков шокировали сотрудников полиции

За кілька годин оперативно-профілактичного відпрацювання поліцейські Добропільського відділення поліції задокументували 2 факти незаконного зберігання наркотичних речовин та склали 11 адміністративних протоколів.

У проведенні превентивних заходів були задіяні більше 26 співробітників всіх підрозділів Добропільського відділення поліції і правоохоронців, які забезпечують безпеку дорожнього руху. Місто Білозерське патрулювали 5 піших нарядів та 1 наряд автопатруля.

В рамках відпрацювання було перевірено понад 20 автомобілів. Під час перевірок водіїв автотранспорту, співробітники поліції виявили одного водія, який керував авто у стані алкогольного сп’яніння та становив реальну загрозу для інших автомобілістів. Відносно нього було складено протокол за ст.130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодекса України про адміністративні порушення.

Також було виявлено 1 правопорушника правил дорожнього руху, відносно якого було складено адмінпротокол за ст.126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом).

Крім того, поліцейські встановили 2 факти реалізації тютюнових виробів та алкогольних напоїв без наявності ліцензії на цей вид діяльності.

Також правоохоронці викрили 4 торговців самогоном у яких вилучили  більше 10 літрів самогону та близько 50 літрів браги. На цей час вирішується питання про притягнення порушників до адміністративної відповідальності за статтею КУпАП 176 (Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення).

Під час патрулювання правоохоронці виявили ще 2 адміністративних правопорушників, на яких були складені адміністративні протоколи за статтями КУпАП 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді).

За кілько годин відпрацювання поліцейськими перевірено 11 осіб, які перебувають під адміністративним наглядом, проведено 10 профілактичних бесід виховного характеру. Перевірено 8 адресів проживання осіб, які знаходяться у розшуку, та 10 власників вогнепальної зброї. На одного з власників зброї складено адміністративний протокол за ст. 192 КУпАП «Порушення громадянами строків реєстрації (перереєстрації) нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і правил взяття її на облік».

Відпрацьовуючи оперативну інформацію, співробітники поліції виявили та вилучили у двох місцевих жителів понад 20 кубів наркотичної речовини. Правопорушення кваліфіковані за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.

Також працівники поліції провели профілактично-роз'яснювальну роботу серед місцевого населення про захист свого майна та заощаджень від протиправних дій викрадачів чи шахраїв.


В Добропольском районе результаты обысков шокировали сотрудников полиции


В Добропольском районе результаты обысков шокировали сотрудников полиции


В Добропольском районе результаты обысков шокировали сотрудников полиции


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
2 СергейЛаткун • 22:19:47, 21.09.2016
а как же лохотроны под видом интернет кафе? или их "бдительные" полицейские в упор не заметили?
avatar
1 vnderyuga3652 • 16:39:51, 21.09.2016
20 кубiв наркотичноi речовени-цэ скльки?
avatar
3 Arsenal22 • 22:47:32, 21.09.2016
Что тут непонятного? 20 кубометров ширки. 20 тонн. Молодцы мусора, что ни говори !
ComForm">
avatar
Наверх