Добропільський ОМВК: призов офіцерів запасу на військову службу за призовом у 2020 році

Переглядів: 871 0 06.06.2020 в 11:30:11 Новини місцевої влади
Добропільський ОМВК: призов офіцерів запасу на військову службу за призовом у 2020 році

ПРИЗОВ ОФІЦЕРІВ ЗАПАСУ НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ЗА ПРИЗОВОМ У 2020 РОЦІ 

Кого стосується призов?

- офіцерів запасу, віком до 43 років, які пройшли повний курс навчання на кафедрах військової підготовки у вищих навчальних закладах та отримали первинне офіцерське звання, але не проходили військову службу у Збройних Силах України на офіцерських посадах.

Який термін військової служби?

- терміном на 18 місяців.

Чи відправлятимуть в ООС офіцерів?

- офіцери, які проходять військову службу за призовом осіб офіцерського складу, в ООС не направлятимуть без їх особистої письмової згоди (рапорту).

Як проходить служба?

- усі офіцери, в обов’язковому порядку, протягом трьох місяців, проходять курси підвищення кваліфікації у військових навчальних закладах Міністерства оборони України, потім їх призначать на відповідні посади до військових частин і підрозділів.

Офіцерам, які призвані на військову службу за призовом осіб офіцерського складу, гарантована щорічна чергова (оплачувана) відпустка терміном 30 діб.

Офіцери, які призвані на військову службу за призовом осіб офіцерського складу проживають у гуртожитку або забезпечуються службовими квартирами.

Соціальний захист офіцерів за призовом повністю відповідає рівню, який отримують офіцери військової служби за контрактом.

Чи зберігається місце роботи та заробітна плата?

- так, закон гарантує офіцеру запасу, який проходить військову службу за призовом осіб офіцерського складу, збереження робочого місця та виплату середньомісячної заробітної плати за місцем роботи, де він працював до призову.

Наслідки неявки до військкомату:

- у випадку неявки офіцерів запасу без поважних причин за призовом, вони несуть адміністративну і кримінальну відповідальність у порядку, встановленому Законом.

За більш детальною інформацією звертатися : м.Добропілля, вул.Незалежності,33 або за тел.2-88-22, 050-185-04-06.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх