12 юнаків з Добропілля та Добропільського району нестимуть службу в різних підрозділах Збройних Сил України

Переглядів: 1267 1 19.06.2020 в 07:30:06 Новини місцевої влади
12 юнаків з Добропілля та Добропільського району нестимуть службу в різних підрозділах Збройних Сил України

16 червня 2020 року відбулася перша відправка молодого поповнення до лав Збройних Сил України в рамках призовної кампанії «Весна-2020».

12 юнаків з Добропілля та Добропільського району спочатку пройдуть підготовку в навчальних центрах, після чого нестимуть службу в різних підрозділах Збройних Сил України.

До майбутніх воїнів звернувся військовий комісар Добропільського об’єднаного міського військового комісаріату підполковник Сергій Пометун, який повідомив призовникам про те, як саме відбуватиметься їхня служба, скільки часу вона триватиме та де саме проходитиме. У своєму виступі він наголосив на тому, що сьогодні служити в українській армії ще більш почесно, адже спільними зусиллями, за дуже короткий термін, вдалося відродити наше військо, яке нині захищає нашу державу від зовнішнього агресора. Призовники не потраплять до зони проведенння ООС, а проходитимуть службу виключно у військових частинах. Усі заходи з відправки були проведені з дотриманням карантинних норм, та попереднім роз'ясненням і здаванням тестів на COVID-19.


Джерело: Добропільський Омвк


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 pashunya4 • 10:32:17, 25.06.2020
А Леонов не хочет пойти служить?! И в АТО ?!
ComForm">
avatar
Наверх