Чим займається Добропільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Переглядів: 875 0 10.09.2019 в 07:30:30 Новини місцевої влади
Чим займається Добропільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – заклад, що проводить соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.

Складні життєві обставини – обставини, що негативно впливають на життя, стан здоров’я та розвиток особи, функціонування сім’ї, які особа не може подолати самостійно.

Основні завдання:

- проведення соціально – профілактичної роботи, спрямованої на запобігання потраплянню в складні життєві обставини сімей, дітей та молоді;

- виявлення сімей, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги;

- здійснення соціального супроводу сімей, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, надання їм соціальних послуг за результатами проведеної оцінки потреб їх у таких послугах;

- забезпечення взаємодії із структурними підрозділами місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями.

Якщо Ви або Ваші знайомі, родичі опинились у складних життєвих обставинах чекаємо за адресою: місто Добропілля, вулиця Першотравнева, 83, кабінет 102, телефон (06277) 2-80-63.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх