В Добропіллі поліцейські та соцпрацівники вилучили 5 дітей з родини, де батьки забули про свої обов’язки

Переглядів: 1639 0 10.09.2019 в 08:30:19 Новини поліції
В Добропіллі поліцейські та соцпрацівники вилучили 5 дітей з родини, де батьки забули про свої обов’язки

З початку року поліцейські вже двічі  притягували до відповідальності матір дітей за невиконання батьківських обов’язків та надавали час на виправлення. Але результати чергової перевірки виявились незмінними - в оселі антисанітарія, брудний одяг, відсутність нормальної їжі. Така ситуація в родині стала підставою для вилучення неповнолітніх та розміщення їх у Центрі соціально-психологічної реабілітації.

Взагалі в родині виховується 6 неповнолітніх дітей. А нещодавно під час чергової перевірки співробітниками Добропільського відділення поліції та представниками служби у справах дітей Добропільської міської ради одна дитина вже була вилучена із цієї родини. Але це не вплинуло на батьків і ситуація не покращилась.

Цього разу перевіряючих зустріла бабуся, яка розповіла, що мати дітей знаходиться на лікуванні, а де батько їй невідомо. Під час огляду оселі поліцейські виявили антисанітарні умови, брудні та поламані іграшки, брудний посуд, повний безлад та відсутність нормального харчування для дітей. Крім того, діти мали ознаки захворювання й потребували медичної допомоги. Зважаючи на ситуацію в родині, співробітниками ювенальної превенції разом з фахівцями служби у справах дітей було вирішено тимчасово вилучити дітей у батьків та помістити до Центру соціально-психологічної реабілітації, де їм буде надано необхідну допомогу.

Вирішується питання про позбавлення батьківських прав.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх