Добропольские правоохранители дважды задерживали любителей наркотиков

Переглядів: 2081 0 04.09.2017 в 13:00:02 Новини поліції
Добропольские правоохранители дважды задерживали любителей наркотиков

Трьох чоловіків, які в нічний час займалися виготовленням та вживанням наркотику виявили співробітники поліції. Хазяїн оселі раніше вже відбував покарання за відповідні дії, але це не вплинуло ні на його свідомість ні на спосіб життя.

Так, в м.Білозерському до правоохоронців звернулися мешканці одного з будинків і повідомили, що їх сусід, скоріше за все, виготовляє у себе вдома наркотик. Люди зауважили, що бачать, як до нього часто приходять чоловіки різного віку, після візиту яких в під’їзді стоїть синтетичний запах, а на сходах з’являються використані медичні шприци.

Співробітники Добропільського відділення поліції, отримавши відповідну ухвалу суду, пізно вночі вирушили на вказану в заяві адресу. Двері правоохоронцям відчинив 51-річний власник квартири і, побачивши на порозі стражів порядку, дуже здивувався, адже замість них чоловік чекав на зовсім інших «гостей». Також в оселі знаходилися ще двоє мешканців Білозерського, по зовнішньому вигляді всіх трьох товаришів було помітно, що вони перебувають у стані наркотичного сп’яніння.

Пройшовши на кухню, поліцейські побачили картину, що підтвердила їхні здогадки – на плитці стояла каструля із дивним змістом та запахом, на столі лежалі прекурсори для виготовлення наркотику, а також медичні шприци, заповнені рідиною, зовні схожою на наркотичну, деякі з них вже були використані. Виявилося, що всі троє чоловіків раніше вже потрапляли в поле зору правоохоронців і відбували покарання за зберігання наркотиків.

Добропільські правоохоронці, які входять до складу мобільного блокпоста, патрулюючи вулиці села Кам’янка Добропільського району, натрапили на чоловіка, який розпалив вогнище в лісосмузі і щось на ньому готував. Підійшовши ближче, поліцейські за запахом і виглядом вмісту каструлі зрозуміли, що там зовсім не їжа.

Під час розмови із поліцейськими 30-річний чоловік зізнався, що готує наркотичний коктейль. Також він розповів, що приїхав в гості до товаришів із сусіднього Покровська, їх не виявилося вдома і він «вирішив не гаяти часу і зварити для себе нарковмісний напій». Порушивши своїми діями ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) покровчанин може отримати до 3 років тюремного ув’язнення.


Добропольские правоохранители дважды задерживали любителей наркотиков


Добропольские правоохранители дважды задерживали любителей наркотиков


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх