Добропольские полицейские изъяли "найденные" наркотики у местного жителя

Переглядів: 1067 0 20.01.2019 в 13:30:32 Новини поліції
Добропольские полицейские изъяли

Дільничними офіцерами поліції Добропілля був виявлений місцевий мешканець, який зберігав наркотичні речовини «для власного вживання». За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Під час патрулювання вулиць міста, дільничні офіцери поліції Добропільського відділення поліції звернули увагу на підозрілого чоловіка. В ході перевірки документів з’ясувалось, що 44-річний місцевий житель має при собі 2 медичних шприца з речовинами, схожими на наркотичні. За словами порушника, виявлені у нього шприци він знайшов біля місцевого магазину і вони дійсно містять наркотики.

Під час перевірки з’ясувалося, що чоловік вже мав судимість за зберігання наркотичних речовин.

Заборонені речовини вилучені та направлені на експертизу, а показання правопорушника будуть перевірені під час досудового розслідування.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх