Добропільські поліцейські викрили зловмисника, який пограбувал магазин

Переглядів: 1135 0 18.12.2020 в 08:30:59 Новини поліції
Добропільські поліцейські викрили зловмисника, який пограбувал магазин

33-річний чоловік зайшов у місцевий магазин електроніки та відкрито заволодів двома мобільними телефонами й запальничкою. Вже за кілька годин поліцейські затримали грабіжника.

Повідомлення про пограбування надійшло до чергової частини Добропільського відділення поліції від працівниці місцевого магазину електроніки. Встановлено, що невідомий чоловік зайшов у магазин та сказав, що йому необхідно придбати для подарунка два мобільних телефони та USB-запальничку. Коли чоловік вибрав товар та отримав товар, він вийшов нібито за грошима до автомобіля і втік.

На пошуки зловмисника були орієнтовані всі наряди поліції. Вже за кілька годин правоохоронці встановили особу нападника. Ним виявився 33-річний містянин.

На момент затримання один з телефонів зловмисник встиг продати, інше майно, здобуте злочинним шляхом вилучено та буде повернуто законним власникам.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання – до 4 років позбавлення волі.

Наразі поліцейські проводять досудове розслідування, а також перевіряють зловмисника на причетність до скоєння аналогічних злочинів.


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх