За совершение кражи и хранение наркотиков жителя г.Белозерское ждет уголовная ответственность

Переглядів: 1602 0 17.01.2017 в 11:00:06 Новини поліції
За совершение кражи и хранение наркотиков жителя г.Белозерское ждет уголовная ответственность

Співробітники Добропільського відділення поліції під час санкціонованого обшуку в помешканні 49-річного чоловіка, у якого нещодавно вилучили наркотичну речовину,  виявили та вилучили викрадену кисломолочну продукцію. Тепер правопорушник притягується до відповідальності відразу за 2 статтями Кримінального кодексу України.

До Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення від власниці продуктового магазину, розташованого у м. Білозерське. Потерпіла розповіла, що невідомі вночі обікрали її торговий заклад, викравши кисломолочні продукти майже на 5000 гривень.

Правоохоронці відразу виїхали на місце злочину. В ході огляду приміщення було встановлено, що зловмисники зламали металевий замок та вхідні двері і проникли до магазину, звідки викрали кілька відер сметани, сиру, кефіру та молока.

Оперативникам Добропільського відділення поліції знадобилось кілька діб аби  встановити особу підозрюваного у вчиненні злочину.

Так, напередодні, правоохоронці виявили та вилучили у 49-річного жителя міста  Білозерське шприц з наркотичною речовиною. Чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків та за крадіжки.

Під час перевірки правопорушника на скоєння інших злочинів на території Добропільського району поліцейські отримали ґрунтовні підстави вважати, що до скоєння вищевказаної крадіжки може бути причетний саме цей чоловік.  У зв’язку з цим,  у його квартирі поліцейські провели обшук, під час якого і виявили викрадені кисломолочні продукти. 

Крадій зізнався поліцейським у скоєному та повідомив, що продукти він хотів продати, а гроші планував витратити на наркотики.

Тепер правопорушник притягується до відповідальності відразу за 2 статтями Кримінального кодексу України: за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», по ч.3 ст.185 «Крадіжка». Зловмиснику загрожує до 6 років позбавлення волі. Досудове слідство триває.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх