Центр зайнятості розповів молоді з Шахівської ОТГ про нові професії

Переглядів: 837 0 27.06.2019 в 12:30:28 Центр зайнятості
Центр зайнятості розповів молоді з Шахівської ОТГ про нові професії

25 червня в Молодіжному центрі «Енерджайзер» села Володимирівка Шахівської ОТГ відбувся інтерактивний захід для учнівської молоді та батьків «Вперед у майбутнє!», повідомив Добропільський центр зайнятості.

Щорічно перед випускниками шкіл постає не легке завдання - визначення свого майбутнього. Сучасний світ не стоїть на місці і пропонує широкий спектр спеціальностей і професій. Одні професії залишаються в минулому, інші народжуються, внаслідок технологічного прогресу. Тому метою інтерактивного заходу було інформування підростаючого покоління та їхніх батьків про існуючі методики, які створені спеціально для діагностики професійної спрямованості людини, аргументація важливості вибору і необхідності проходження тестування, для  того, щоб і діти, і батьки змогли зробити правильний вибір та не розгубитися. 

Після знайомства та презентації послуг служби зайнятості провідний фахівець з профорієнтації Вікторія Нижник презентувала 3D Атлас професій майбутнього. Діти захоплено слухали розповідь про нові професії , а батьки дивувалися новітнім розробкам. Деякі новітні професії вже набирають популярність у таких країнах, як Китай, ОАЄ, Індія, тож у недалекому майбутньому випускники  наших шкіл будуть замислюватися над ними. 

Також було проведено презентацію додатку «Центр професійної орієнтації», за допомогою якого, у дистанційному форматі без відвідування центру зайнятості, можна пройти психологічне тестування . Усі присутні були задоволені заходом, він війшов цікавим і корисним, як для дітей, так і для їх батьків. Ми дякуємо учасникам заходу за активність, а керівнику Молодіжного центру Наталі Балик - за гостинність та створення сприятливих умов для роботи.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх