Апаратна нарада

Переглядів: 1238 0 14.12.2010 в 01:33:35 Новини місцевої влади
Апаратна нарада Сьогодні під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Тамари Бєлянкіної за участю заступника голови районної ради Віктора Карнаушенка відбулась щотижнева апаратна нарада із заступниками голови райдержадміністрації, начальниками відділів, секторів апарату, структурних підрозділів райдержадміністрації. 
     В ході наради обговорювались питання про стан розрахунків господарств району за орендовані земельні ділянки (за підсумками 11 місяців поточного року розрахунки складають 95,2%), про участь відповідальних працівників райдержадміністрації в засіданнях виконкомів сільських рад та надання практичної допомоги в організації їх підготовки та проведення.
    Керівник апарату райдержадміністрації В. Перейма доповів про підсумки проведення атестації державних службовців в 2010 році. Підлягало атестації в поточному році 36 державних службовців, пройшли атестацію – 33 службовця (3- написали заяви про не проходження атестації в зв’язку з досягненням перед пенсійного віку).
     В. о. начальника управління економіки Н. Пушкарська доповіла про стан забезпечення виконання в 2010 році основних показників, що впливають на рейтинг району. За підсумками 9 місяців поточного року район за зведеним рейтингом займає 10 місце. Було акцентовано увагу присутніх начальників відділів та управлінь посилити роботу щодо покращення показників розвитку району. 
    Про заплановані заходи на поточний робочий тиждень поінформувала начальник відділу організаційно-кадрової роботи О. Тещинська.
    По завершенню наради були надані відповідні доручення щодо вирішення порушених питань.

Источник: http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх