Апаратна нарада при голові райдержадміністрації

Переглядів: 1577 0 05.10.2010 в 04:51:05 Новини місцевої влади
Апаратна нарада при голові райдержадміністрації  Голова райдержадміністрації Ю. Середа провів апаратну нараду для керівників відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації. На нараді розглянуто 5 питань.
      Велика увага була приділена обговорюванню питання про стан призначення та виплат субсидій населенню району. Начальник УПтСЗН О. Демченко повідомила, що станом на 04.10.1010 до управління за наданням субсидій звернулось 534 сімей (в тому числі за спрощеним порядком – 282 сім’ї), з них призначено субсидію 83 сім’ям ще протягом 4 місяців поточного року, 143 сім’ям відмовлено - з причини того, що розмір плати за комунальні послуги не перевищує обов’язкового розміру платежу.
Фактично призначено субсидію на суму 16,9 тис. грн., з них ЖКП – 2,4 тис. грн., тверде паливо та скраплений газ – 14,5 тис. грн.
На сьогоднішній день населення на 100% проінформовано щодо порядку отримання субсидій.
       Було також розглянуто питання про стан функціонування системи відео-селекторного зв’язку з виконкомами та про стан виконання протокольних доручень, отриманих на попередніх апаратних нарадах.

Источник: http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх