Соблюдение трудового законодательства - основной вопрос совещания с предпринимателями Большого Доброполье

Переглядів: 1121 0 20.01.2018 в 09:00:08 Новини місцевої влади
Соблюдение трудового законодательства - основной вопрос совещания с предпринимателями Большого Доброполье

Сьогодні під головуванням першого заступника міського голови Олексія КОРМІЛЬЦЕВА в приміщенні виконкому відбулася нарада з підприємцями Великого Добропілля, основним питанням якої був контроль за дотриманням трудового законодавства, що буде здійснюватись інспектором праці.

До відома присутніх довели передбачену відповідальність юридичних та фізичних осіб – підприємців за статтею 265 КЗпП у вигляді штрафів та озвучили їх розмір.

З другого кварталу 2018 року заплановано інспекційне відвідування підприємців, які використовують найману працю, з метою виявлення порушень дотримання трудового законодавства. А поки що інспектор праці надаватиме консультаційну допомогу. На офіційному сайті міської ради незабаром буде розміщено перелік документів, які потрібні бути в наявності у підприємців на момент перевірки.

Представники податкової інспекції коротко доповіли про зміни в податковому законодавстві та запросили на нараду з цього питання, яка відбудеться 25 січня 2018 року.

pidpr nar1

Про дотримання правил благоустрою прилеглої території нагадав начальник відділу комунального господарства, а також про необхідність переукласти договори на вивезення сміття у зв’язку зі зміною виконавця робіт з вивозу твердо – побутових відходів.

Представник Пенсійного фонду України доповіла про забезпечення прав громадян на соціальний захист.

Начальник відділу економіки запропонувала взяти участь у проекті «Український донецький куркуль», термін дії якого продовжено на 2018 рік та побажала підприємцям цікавих ідей та успішної реалізації проектів у разі перемоги.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх