Апаратна нарада при голові райдержадміністрації

Переглядів: 1558 0 14.06.2010 в 22:25:06 Новини місцевої влади
Апаратна нарада при голові райдержадміністрації  Сьогодні, 14 червня, голова райдержадміністрації Ю. Середа провів апаратну нараду для керівників відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації.
   На нараді розглянуто 6 питань.
   Начальник відділу Держкомзему С. Зоц доповів про діяльність робочої групи з опрацювання та комплексного вирішення питань реалізації державної політики у сфері раціонального використання та охорони земель у Добропільському районі. За 2010 рік на території району було проведено 18 перевірок з додержання вимог земельного законодавства, виявлено 10 порушень. На землях сільськогосподарського призначення проведено 13 перевірок, виявлено 5 порушень. На засіданні робочою групи розроблено план роботи з опрацювання та комплексного вирішення питань реалізації державної політики у сфері раціонального використання та охорони земель на 2010 рік.
   Про стан укладення колективних договорів на підприємствах, в установах та організаціях району доповіла начальник відділу УПтСЗН райдержадміністрації О. Демченко. Станом на сьогоднішній день колективні договори укладені на 89 підприємствах, установах та організаціях району, що складає 99%. 
Станом на 11.06.2010 разом з державним інспектором праці проведені перевірки стану виконання колективних договорів на 6 сільгосппідприємствах району.
   Також було заслухано інформацію начальника відділу освіти райдержадміністрації Л. Гапич про хід оздоровлення дітей на базі ЗОШ району та про підсумки проведення районного свята дитинства і фестивалю юного дарування «Золоте джерельце», яке відбувалося 10-12 червня. 
   Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Т. Конопко проінформувала про роботу районної комісії з питань захисту прав дитини.

Источник: http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх