Жительница Доброполья перевела телефонным мошенникам 8000 грн

Переглядів: 1405 0 23.10.2018 в 11:00:12 Новини поліції
Жительница Доброполья перевела телефонным мошенникам 8000 грн

Через розповсюджені шахрайські схеми втратила свої заощадження  мешканка Добропілля. Жінці зателефонував невідомий, який представився працівником служби безпеки банку та повідомив, що хтось активно здійснює оплату товарів в інтернет-мережі з її банківського рахунку.

Аби негайно припинити протиправні дії, треба зняти всі гроші з картки,  а потім знов покласти. При цьому, «працівник банку» запевнив, що тоді кошти вже будуть у безпеці. Розгублена добропільчанка, продовжуючи спілкуватись з незнайомцем, вирушила до найближчого банкомату і зняла зі своєї картки 18 тисяч гривень. А потім, діючи за вказівками, жінка поклала на картку 8 тисяч гривень. Телефонуючий продовжував настоювати, щоб вона негайно поклала на рахунок всю  зняту суму.

Однак, остання вирішила переконатись, що 8 тисяч з’явились на її рахунку. Перевіривши рахунок, жінка переконалась, що він порожній і гроші не зараховані. Тим часом, «працівник банку» поклав слухавку й виявився поза зоною досяжності. Потерпіла зрозуміла, що потрапила в шахрайську пастку.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх