В Доброполье мужчина потерял деньги из-за собственной доверчивости

Переглядів: 1379 0 05.04.2018 в 09:00:28 Новини поліції
В Доброполье мужчина потерял деньги из-за собственной доверчивости

43-річний добропільчанин перерахував незнайомцю 2 тисячі гривень, за те що той нібито знайшов та хоче повернути чоловіку загублені ним речі. Та як тільки «доброзичливець» отримав обіцяну винагороду – зв'язок із ним різко обірвався. Правоохоронці встановлюють особу шахрая.

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернувся місцевий мешканець із заявою про те, що невідомий чоловік обманним шляхом заволодів його грошима. Як розповів постраждалий, тиждень тому він загубив сумку із документами та мобільним телефоном і розмістив в інтернеті оголошення, в якому була обіцяна винагорода за повернуті речі. Вчора потерпілому зателефонував невідомий і сказав, що папери знайдено й назвав номер своєї банківської картки, куди можна перерахувати «винагородження». Також зловмисник пообіцяв, що як тільки отримає гроші, того ж дня домовиться про зустріч у місті і передасть знайдені речі. Зраділий добропільчанин одразу пішов до банкомату і здійснив банківську операцію, однак, отримавши бажане - «доброзичливець» перестав відповідати на телефонні дзвінки потерпілого.

Зрозумівши, що потрапив до шахрайської пастки, мешканець Добропілля звернувся за допомогою в поліцію.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 3-років обмеження волі.

 


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх