Женщины Добропольского района: Нина Ивановна Воевода

Переглядів: 1332 0 07.03.2017 в 11:30:57 Суспільство
Женщины Добропольского района: Нина Ивановна Воевода

Воєвода Ніна Іванівна – одна з найповажніших і досвідчених представниць ветеранського активу, голова первинної ветеранської організації сіл Новоторецьке, Володимирівка.

Ніна Іванівна вчитель за фахом. 37 років вона працювала в Новоторецькій ЗОШ на посадах лаборанта, вчителя, організатора, завуча, директора. Вона згадує початок свого вчителювання: «Вона маленька, худенька, а учні 10 класу здорові і веселі. Урок геометрії (раніше крейду в школу приносили у великих кусках з ферми). Вчителю треба доводити теорему, а в класі перешіптування, смішок. Вона і так і сяк, а реакція в класі ніякої. І тут молода вчителька не витримує, повертається до класу, кидає кусок крейди на стіл, а він пролітає над головою у одного учня. Клас завмер…» Після цього випадку в класі стояла тиша, молодій вчительці заздрили деякі досвідчені педагоги.

Зі своїм чоловіком Ніна Іванівна ходила в один клас, сиділа за однією партою. Життя послало їй нелегкі випробування. Пішов з життя чоловік, важку операцію переніс син Ігор. Ніна Іванівна радіє за онуків. Онука живе і працює в школі на о. Сахалін. Приїздила до бабусі літом з правнучкою.

Ніна Іванівна – гарна господиня, своїми пирогами і пиріжками вона не раз пригощала учасників свята «Неповторна материнська доля».

З 2003 року Ніна Іванівна немало зусиль приклала до вирішення проблем соціального захисту людей похилого віку, залучення їх до реалізації міні-проектів щодо будівництва водоводу, дитячих майданчиків, освітлення сіл, тощо.

Шановна Ніна Іванівна! На передодні Міжнародного жіночого дня бажаємо, щоб завжди під щасливою зіркою Вас доля по дорозі вела, щоб будинок відвідували лише друзі, а негаразди і неприємності обходили стороною!


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх