В Добропольском районе проблема с финансированием ремонта фельдшерских пунктов

Переглядів: 982 0 01.10.2017 в 11:00:19 Новини охорони здоров'я
В Добропольском районе проблема с финансированием ремонта фельдшерских пунктов

На сесії Світлівської сільської ради (Добропільський район Донеччини) неоднозначно було сприйнято лист головного лікаря КЛПЗ про виділення коштів на придбання будматеріалів для ремонту фельдшерських пунктів.

 

В районі є практика, коли сільські депутати з місцевого бюджету виділяють кошти на будівельні матеріали, а ініціативні, небайдужі жителі села власними силами виконують будівельні роботи.

 

Таким чином, в липні депутати Святогорівської селищної, Золотоколодязької, Добропільської, Нововодянської, Ганнівської сільських рад виділяли кошти по 10-12 тис. грн. на поточний ремонт шкіл, де вчаться їх діти.

 

Пропозиція щодо ремонту фапів власними силами обговорювалася  на засіданні постійної комісії районної ради від депутатів і в зверненнях громадян.

 

Тому депутати Золотоколодязької сільської ради у вересні місяці цього року виділили кошти на косметичний ремонт ФАПу в селі Грузьке, щоб створити умови фельдшеру для прийому пацієнтів.

 

А от на сесії Світлівської сільської ради під різними приводами рішення про виділення коштів не прийняли. Депутати вирішили чекати, коли в районному бюджеті знайдеться сума на капітальний ремонт. 


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх