Впечатления малышей после посещения ЦГБ Доброполья: "Это - супербиблиотека!" + ФОТО

Переглядів: 1865 0 14.02.2016 в 07:31:18 Новини бібліотек
Впечатления малышей после посещения ЦГБ Доброполья:

   «Це – супербібліотека!» - такі слова захоплено вигукнув один з малюків старшої групи днз «Вербиченька» (НВК №7), які 12 лютого вперше побували у бібліотеці.

На ознайомлювальну екскурсію малі прибули разом з вихователем Світланою Володимирівною Касаткіною. Такі кумедні, трохи розгублені, вони сподобалися бібліотекарям одразу. Справжній ажіотаж зчинився в абонементі, біля полиць з яскравими дитячими книжками та журналами. Маленькі гості ніяк не могли дочекатися, коли вже бібліотекар від слів перейде до діла і дозволить взяти в руки такі бажані кольорові, веселенькі та принадні книжки. Бібліотека – «книжкин дім», у якому вас завжди чекають, тому малеча пообіцяла, що обов`язково прийде сюди з батьками і візьме щось почитати, бо тут – «Супербібліотека!».

Та ще й сучасна, бо може запропонувати своїм гостям й інші цікавинки. Бібліотекар В. Воронцова провела для юних розумників конкурс загадок, казкову вікторину та музичну гру «Відгадай мелодію». Діти – дуже вдячна аудиторія, і нам, бібліотекарям, було надзвичайно приємно бачити захват в дитячих оченятах, чути їхній веселий сміх, відчувати позитивні емоції. Бурю захвату викликав перегляд мультсеріалу «Фіксики». Прощаючись, діти пообіцяли прийти до нас ще багато разів і стати постійними відвідувачами. На що колектив ЦМБ щиро сподівається.


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх