Воспитатели белозерских дошкольников узнали от правоохранителей, как уберечься от мошенничества

Переглядів: 874 0 28.02.2019 в 12:30:08 Новини поліції
Воспитатели белозерских дошкольников узнали от правоохранителей, как уберечься от мошенничества

Співробітники поліції не припиняють інформаційну кампанію, спрямовану на протидію шахрайства. Бігборди, відеоролики, профілактичні бесіди з населенням, розповсюдження інформаційних листівок – всі ці заходи допомагають громадянам більше дізнатися про даний вид злочину і вберегтися від нього. Відтепер і працівники дитячого садочка «Сонечко» м.Білозерське знають, як не потрапити на ґачок до зловмисників.

Майже щодня правоохоронці фіксують заяви від громадян, які втрачають свої заощадження «завдяки» своїй довірливості та спритності шахраїв. Як вберегти себе і не стати черговим потерпілим розповіла вихователям дитячого закладу старший оперуповноважений сектору кримінальної поліції Добропільського відділення поліції Тетяна Лаптинська.

Під час спілкування, правоохоронець поцікавилась в присутніх чи часто вони або їх знайомі користуються послугами інтернет-продавців, чи ставали вони переможцями сумнівних акцій, чи отримували смс-повідомлення про заблокування банківських карток і виявилось, що майже кожен з працівників дитячого закладу не тільки чув про такі випадки, а й сам ставав їх учасником.

Тетяна Лаптинська закликала присутніх не поспішати виконувати умови незнайомців, не повідомляти їм свою особисту інформацію, не передплачувати за товари, не отримавши їх, користуватися номерами Гарячих ліній банківських установ, а також у разі підозри  на шахрайські дії – одразу повідомляти в поліцію.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх