Вигідні пропозиції з оренди нерухомого комунального майна у Добропіллі

Переглядів: 822 0 18.05.2021 в 09:30:52 Новини місцевої влади
Вигідні пропозиції з оренди нерухомого комунального майна у Добропіллі

Відділ з житлових питань та управління комунальною власністю Добропільської міської ради повідомляє про наявність вільного приміщення комунальної власності, яке може бути передане в оренду для використання фізичними особами-підприємцями, підприємствами, установами та іншими юридичними особами для ведення бізнесу та господарської діяльності, а саме:

вбудоване нежитлове приміщення загальною площею 119,3 кв. м, розміщене в місті Добропілля за адресою: вул. Івана Франка, буд. 23, прим. 2. Приміщення знаходиться на першому поверсі п’ятиповерхової житлової будівлі. Поряд розташовані: міський ринок, відділення банку, школа, дитячий садок, магазини. Технічний стан добрий, проведений ремонт. Приміщення забезпечене комунікаціями електромережі (потребує введення в експлуатацію), водопроводу та каналізації, опалення центральне.

Зазначений об’єкт можу бути використаний для розміщення офісних приміщень, салону краси, майстерні, ательє та інше.

Додаткову інформацію щодо вказаного об’єкту та порядок його передачі в оренду можна отримати у відділі з житлових питань та управління комунальною власністю міської ради за телефонами: 06277-2-78-86, 095-458-55-84


Вигідні пропозиції з оренди нерухомого комунального майна у Добропіллі


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх