В рамках роботи Центру розвитку підприємництва Добропільського міського центру зайнятості розпочато декаду «Зустрічі з підприємцями»

Переглядів: 923 0 27.09.2021 в 10:30:05 Центр зайнятості
В рамках роботи Центру розвитку підприємництва Добропільського міського центру зайнятості розпочато декаду «Зустрічі з підприємцями»

Начальниця відділу активної підтримки безробітних Наталія Ткаченко завітала до лучного тиру «Таурус», власником якого є підприємець Юрій Стрельніков.

Ідею відкрити власний тир Юрій виношував 2 роки. Коли залишився без роботи, остаточно вирішив відкрити бізнес. Після навчання з основ підприємницької діяльності чоловік успішно захистив бізнес-план і отримав одноразову допомогу по безробіттю від служби зайнятості. Гроші витратив на матеріали і обладнання: побудував літній навіс, закупив стріли, луки, сітку, що вловлює стріли. Наразі стрілецький простір має три доріжки. Юрій сам консультує та навчає дорослих і маленьких відвідувачів тиру. Постріляти до нього приїздять з різних міст і селищ Донецької області.

Про власний досвід започаткування бізнесу підприємець розповідає наступне: «Мені було дуже страшно наважитися зробити перший крок, довелося «ламати» і міняти себе. Успіх прийде не одразу, треба добре попрацювати, пережити злети і падіння. Але я вважаю, що поганий результат – це теж результат і досвід. Підприємцям-початківцям я раджу постійно навчатись, спілкуватись з успішними підприємцями, покладатись лише на власні сили, але не відмовлятися від співпраці з однодумцями».

Юрій молодий, енергійний та впевнений в своїх силах підприємець, він бере участь у всіх грантових програмах і вже став беніфіціаром від Програми ООН, але не зупиняється на цьому. Наталія в свою чергу запросила підприємця до участі у тренінгах, які проводяться на базі Центру розвитку підприємництва, для розв'язання питань пов'язаних з веденням підприємницької діяльності. Разом була подана заявка до участі у тренінгу від Програми ООН (11-12 жовтня 2021року – м.Краматорськ), метою якого є розширення знань про цифровізацію бізнесу та можливості використання Інтернет-маркетингу.


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх