В приміщенні виконавчого комітету Добропільської міської ради відбулися святкові збори Ради Добропільської міської організації ветеранів

Переглядів: 778 0 04.10.2020 в 08:30:11 Новини району
В приміщенні виконавчого комітету Добропільської міської ради відбулися святкові збори Ради Добропільської міської організації ветеранів

Гарний настрій та позитивні емоції подарували колективи ЦКД м. Добропілля, які привітали учасників заходу з недавнім святом - Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана. Микола Тимофійович ШВЕД – голова Ради ветеранів, побажав присутнім міцного здоров’я та наснаги, зауваживши, що люди похилого віку - це люди 65+, а це кожен 10-й мешканець планети, і кожен представник цього покоління має неоціненний життєвий досвід, так необхідний в розбудові сучасного суспільства.
Свою повагу присутнім засвідчив Добропільський міський голова Андрій АКСЬОНОВ. Він звернувся до представників славної ветеранської гвардії зі словами вдячності за їхній труд, відданий на благо міста. А також запевнив, що всі зусилля міської влади завжди були і будуть спрямовані на збереження спадковості славних і добрих традицій, на те, аби онуки і правнуки нинішніх ветеранів залишалися жити і працювати у рідному місті, розвиваючи і прославляючи його: «Діти не повинні їхати з рідного міста, а для цього треба створити низку умов, це і наявність робочих місць, і розвинена інфраструктура, і достойна освіта, і цікаве дозвілля».
З привітальними словами виступили також начальник управління соціального захисту населення міської ради Ірина ШИРИНА та начальник відділу Державного реєстру виборців міської ради Ольга КОЛЕСНІЧЕНКО.


Джерело: https://www.facebook.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх