Мэр Доброполья посетил праздник творчества и музыки + ФОТО

Переглядів: 1885 0 21.11.2013 в 19:47:36 Новини району
Мэр Доброполья посетил праздник творчества и музыки + ФОТО

   Нові соціальні ініціативи Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА  «Діти – майбутнє України» направлені на збереження і розширення мережі позашкільних навчальних закладів. У Добропіллі розвиток позашкільної системи освіти - це завжди першочергове завдання місцевої влади. Адже, щоб допомогти кожній обдарованій дитині розкрити крила творчості, реалізувати свій талант, необхідно створити відповідні умови.

   Осередком високої культури та професійної музичної освіти підростаючого покоління Добропільщини є музичні школи. Їх творчий колектив постійно самовдосконалюється, поповнюється молодими кадрами, щодня віддає свої знання та серця більше ніж 300  вихованцям – переможцям Міжнародних, Всеукраїнських, обласних конкурсів.
20 листопада у музичній школі № 1 м. Добропілля відбулось справжнє свято творчості і музики з нагоди посвячення її маленьких вихованців у першокласники. Аби привітати обдарованих добропільців, до свята завітав міський голова Віктор ДЕРИПАСКА.
загрузка...


   «2013 рік проголошений Президентом України Віктором ЯНУКОВИЧЕМ Роком дитячої творчості. Мені приємно усвідомлювати, що розвиток дитячої творчості - це важлива складова життя нашого міста. І ні для кого не секрет, що Добропілля - справжнє джерело талантів. Те, що сьогодні 60 малят будуть посвячені в першокласники цієї чудової школи, ще раз підтверджує, що наша земля багата обдарованими дітьми», - підкреслив Віктор Трохимович та побажав малечі успіху, творчих досягнень і перемог, а батькам і педагогам подякував за їх працю і терпіння. 
Вихованці школи подарували всім присутнім яскраві музичні номери і вкотре здивували своєю обдарованістю та талантами.
   Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх