В Добропольском районе депутаты отчитались о проделанной работе

Переглядів: 1437 0 25.12.2016 в 11:30:21 Новини району
В Добропольском районе депутаты отчитались о проделанной работе
22 грудня в селищі Красноярське Світлівської сільської ради відбулася зустріч районного депутата Володимира Настича з виборцями. Народний обранець прозвітував про свою діяльність за рік роботи.
    Жителі жваво обговорювали проблемні питання, з яких найболючішими є відсутність водопостачання та освітлення. Зі слів мешканців: «-для місцевої влади села – це не проблема, оскільки проблемою забезпечення водою вже давно опікуються вони самі, а освітлення їм обіцяють не один рік». 

    Зараз для вирішення питання водопостачання необхідно замінити трубу, яку колись селяни проклали своїми силами, але нажаль, сільська рада не вживає заходів для налагодження ситуації. Для виконання робіт треба укласти договір між сільською радою та КП «Агрокомсервіс», крім того погасити заборгованість перед цим підприємством за надані  послуги по ремонту водопровідної мережі в селищі Новий Донбас, цей борг не оплачується ще з жовтня  місяця.

    Молоде покоління, яке прийшло на зустріч турбувало питання підвозу дітей із с-ща. Красноярське до дитячого садку с.Шевченко та облаштування місця гри та відпочинку дітей і підлітків. Зауважимо, про те, що з питання підвозу дітей надано депутатський запит до райдержадміністрації для його вирішення та вжиття конкретних заходів.
   Також, крім зазначених питань жителів турбує робота фельдшерського пункту (проведення ремонту, придбання медикаментами, температурний режим, можливість здійснення щеплень за місцем проживання), транспортне сполучення, у т.ч. функціювання «Соціального автобусу» та багато інших питань.
   Болючих питань в маленьких селах багато, але для населення головне підтримка місцевої влади і здатність бути почутими.

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх