В Доброполье женщина-опекун присвоила деньги сироты

Переглядів: 1027 0 18.04.2019 в 12:30:47 Новини поліції
В Доброполье женщина-опекун присвоила деньги сироты

Співробітники Добропільського відділення поліції притягають до кримінальної відповідальності 63-річна мешканка Білозерського, яка незаконно заволоділа грошима дівчини, опікуном якої вона є.

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернулась 18-річна мешканка Добропілля, яка поскаржилась на те, що з її банківського рахунку зняла гроші жінка-опікун і не хоче їх віддавати. Було встановлено, що коли в лютому цього року потерпіла досягла повноліття, тітка, яка є її опікуном, сповістила про те, що у відділенні банку на ім’я дівчини відкритий рахунок і на ньому зберігається 60 тисяч гривень. Жінка додала, що на знак того, що дівчина отримала цю інформацію і могла користуватися грошима, їй необхідно прийти до банківської установи та підписати відповідні папери.

В той же час, опікунка домовилась із знайомою працівницею банку, аби та підготувала документи не на ознайомлення, а на видачу грошей. Молода добропільчанка поспішала, тому коли вони разом із опікункою прийшли в банк, сирота не читаючі підписала папери і побігла на роботу, а її тітка залишилась у відділенні.

Через два місяці молода добропільчанка захотіла скористатись своїми заощадженнями, однак виявилось, що грошей на рахунку не має. Знаючи, що жодного разу самостійно гроші вона не знімала, дівчина прийшла до своєї опікунки, яка зізналась, що в той день, коли вони ходили до банку, вона й забрала всі 60 тисяч гривень, однак віддавати їх не збирається.

Ошукана дівчина звернулась за допомогою в поліцію.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх