В Доброполье займутся бездомными котами да приватизацией нежилого помещения

Переглядів: 2755 0 18.07.2017 в 14:00:46 Новини місцевої влади
В Доброполье займутся бездомными котами да приватизацией нежилого помещения

В ході підготовки до чергової сесії, відбулось спільне засідання комісій з питань охорони навколишнього середовища, раціонального використання земельних ресурсів та з питань житлово-комунального господарства та управління комунальною власністю.

Членами комісії були детально розглянуті внесені розробниками проекти рішень з п’ятнадцяти питань порядку денного. Основні питання стосувалися розпорядження майном комунальної власності та вирішення земельних питань. Крім того, пропонується внести зміни до Програми приватизації об’єктів комунальної власності територіальних громад міст та селищ, що знаходяться в управлінні Добропільської міської ради, на 2015-2017 роки, а саме: включити до Переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2015-2017 роках, вбудоване нежитлове приміщення за адресою: м. Добропілля, вул. Івана Франка, буд.30 та визначити спосіб приватизації зазначеного об’єкту – аукціон.

Також, на виконання петиції про визнання вуличних котів частиною екосистеми міста Добропілля, яка набрала 210 голосів та була прийнята до розгляду, запропоновано проект рішення «Про врегулювання відносин у сфері поводження з безпритульними котами в м. Добропілля».

Депутати схвалили надані їм проекти рішень та підтримали внесення питань на розгляд пленарного засідання ради, яке відбудеться 19 липня 2017 року о 10.00 годині в залі засідань міської ради.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх