Внимание! В Доброполье утвердили новую Схему организации дорожного движения

Переглядів: 2167 0 12.07.2018 в 14:00:36 Новини місцевої влади
Внимание! В Доброполье утвердили новую Схему организации дорожного движения

11 липня 2018 року пройшло засідання виконавчого комітету Добропільської міської ради. На порядку денному було 53 питання.

Присутні заслухали інформацію загального відділу про стан роботи зі зверненнями громадян та про стан виконавської дисципліни у виконавчому комітеті міської ради за І півріччя 2018.

Затверджено Схему організації дорожнього руху м. Добропілля, згідно якої зміниться рух по вул. Банкова з двох напрямків на один (від пр. Перемоги на вул. Першотравневу). Буде організовано пішохідну зону на площі ім. Арутюнова у вихідні дні. Проїзд великовантажних засобів буде можливий тільки згідно маршруту об’їзду за наступними напрямками: вул. Залізнича – вул. Східна, вул. Алмазна – пров. Курчатова, пров. Почтовий – вул. Першотравнева – вул. Комунальна. На сайті міської ради буде окремо повідомлено, коли саме реалізуються зміни.

Затверджено нові тарифи на послуги з вивезення твердих побутових відходів. Відтепер вартість на вивезення твердих побутових відходів з прибудинкових територій, бюджетних організацій та інших споживачів в розрахунку на одного мешканця в місяць становитиме: для упорядкованих будинків – 15,68 грн; для неупорядкованих будинків з опаленням на твердому паливі – 17,82 грн.

Вартість на послуги з вивезення твердих побутових відходів по приватному сектору на одного мешканця в місяць для будинків з присадибною ділянкою та опаленням на твердому паливі становитиме – 23,49 грн.

Членами виконавчого комітету розглянуто й інші питання відділів та управлінь міської ради та прийнято відповідні рішення.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх