В Доброполье проходит диалог «местная власть - общественность»

Переглядів: 1312 0 17.11.2013 в 00:43:27 Новини місцевої влади
В Доброполье проходит диалог «местная власть - общественность»
   Під час розширеної наради, яка відбулась 15 листопада, Добропільський міський голова Віктор ДЕРИПАСКА звернув увагу присутніх на реалізацію в місті доручень, завдань Президента України В.Ф. Януковича щодо розвитку громадянського суспільства та залучення громадськості до формування та реалізації державної і регіональної політики.
Про роботу, яка проводиться Добропільською міською радою та її виконавчим комітетом щодо створення сприятливих умов для ефективної взаємодії органів місцевого самоврядування та громадськості, розповіла заступник начальника управління з питань зв’язків з громадськістю Анна ОЛЕКСЕНКО. За її словами, дієвим способом реалізації конституційного права громадян на участь в управлінні державними справами є сприяння роботі громадської ради та інших консультативно - дорадчих органів. З квітня 2013 року при виконкомі працює оновлена Громадська рада, до складу якої увійшло 16 представників інститутів громадськості. Крім того, представники громадськості входять до складу всіх робочих груп і комісій, які діють при виконкомі, що також забезпечує громадський контроль за діяльністю органів виконавчої влади.
   Засобом діалогу між громадськістю та місцевою владою також є проведення зустрічей за «круглим столом». Добропільским міським головою таких зустрічей з лідерами політичних партій та громадських організацій в 2013 році було проведено чотири. Представники громадськості порушували важливі питання життєдіяльності міста, надавали свої пропозиції у вирішенні тих чи інших проблем. Тож діалог «місцева влада – громадськість» відбувається.
   Також Анна Сергіївна зазначила, що законодавство України передбачає ряд вимог щодо забезпечення прозорості діяльності органів влади. Тому активно створюються механізми отримання громадянами інформації, пов'язаної з діяльністю органів місцевої влади. Це систематичне оприлюднення інформації в друкованих виданнях, на офіційному веб - сайті Добропільської міської ради в мережі Інтернет, на інформаційних стендах. 
Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх