В Доброполье продолжается усиленная оперативно-профилактическая отработка города + ФОТО

Переглядів: 1976 0 15.03.2017 в 11:00:03
В Доброполье продолжается усиленная оперативно-профилактическая отработка города + ФОТО

Під час посиленого відпрацювання території Добропілля та Добропільського району правоохоронці вилучили у місцевого жителя шприц з опієм, розкрили крадіжку та виявили одного нетверезого водія.

Згідно з розпорядженням штабу АТО підрозділи Національної поліції переведені на посилений режим несення служби. В рамках цих заходів правоохоронцями здійснюються посилені перевірки на автовокзалах, блокпостах, автошляхах та в місцях скупчення людей.

Так, відпрацьовуючи територію міста, оперативниками Добропільського відділення поліції був зупинений 34-річний місцевий мешканець, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок та за незаконне зберігання зброї. При зовнішньому огляді у нього було виявлено та вилучено медичний шприц ємністю 20 мл, наполовину заповнений темно-бурою речовиною схожою на наркотичний засіб - ацетильований опій. Правопорушник розповів, що наркотики він виготовив власноруч для особистого вживання. Наразі вилучене направлено до дослідного центру для проведення відповідної експертизи. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального Кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Крім того, в рамках профілактичного відпрацювання поліцейські перевірили близько 70 автомобілів. Протягом вказаних заходів поліцейськими задокументовано 6 фактів порушення ПДР. На останнього водія поліцейські склали адмінпротокол – за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння (ст.130 КУпАП). В чоловіка були явні ознаки алкогольного сп’яніня, хоча він переконував правоохоронців, що випив лише безалкогольне пиво. У всіх випадках на водіїв складено адміністративні протоколи, які поліція скерує в суд, де й обиратиметься вид покарання водіям-порушникам.

Також, під час посилених заходів безпеки правоохоронці за лічені хвилини розкрили крадіжку. Так, на території Добропільського району невідомий викрав металеві стовбці з частого домоволодіння. Правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових заходів та вже через пів години встановили та затримали зловмисника, який скоїв крадіжку. Ним виявився 61-річний місцевий мешканець, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Чоловік ніде не працює і таким чином вирішив трохи підзаробити. Викрадене майно вилучено. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Тепер правопорушнику загрожує до 3 років позбавлення волі.

Заходи, спрямовані на безпеку громадян, триватимуть і надалі. Поліція закликає громадян з розумінням поставитися до тимчасових заходів безпеки, спрямованих на порятунок життя людей.


В Доброполье продолжается усиленная оперативно-профилактическая отработка города + ФОТО


В Доброполье продолжается усиленная оперативно-профилактическая отработка города + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх