В Доброполье правоохранители разоблачили серийного вора

Переглядів: 1070 0 13.02.2019 в 13:30:46 Новини поліції
В Доброполье правоохранители разоблачили серийного вора

Два велосипеди, відеореєстратор та автохолодильник – саме ці предмети стали «здобиччю» зловмисника, який встиг обміняти їх на гроші. Відносно затриманого правопорушника правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Минулого місяця до добропільськіх правоохоронців із заявами про крадіжку велосипедів звернулось дві жінки, а на початку лютого про пропажу цінних речей зі свого автомобілю повідомив ще один місцевий мешканець.

В ході проведених слідчо-оперативних дій правоохоронці встановили правопорушника, причетного до скоєння даних злочинів. Ним виявився безробітний 43-річний житель Добропілля, відносно якого в Добропільському відділенні поліції відкрито кілька кримінальних проваджень за вчинення майнових злочинів. Як розповів зловмисник, йому необхідні були гроші, саме тому він «йшов» на крадіжки.

Вкрадені речі були вилучені поліцейськими в якості речових доказів і в подальшому будуть повернуті законним власникам.

Відносно чоловіка відкрито чергове кримінальне провадження за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють причетність зловмисника до інших фактів крадіжок.

Тривають слідчі дії.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх