Добропольские полицейские задержали несовершеннолетних грабителей + ФОТО

Переглядів: 1914 0 27.09.2016 в 03:00:10 Новини поліції
Добропольские полицейские задержали несовершеннолетних грабителей + ФОТО

Правоохоронці затримали трьох товаришів, серед яких двоє неповнолітніх, які викрали мотоцикл та скутер у сусідньому селі. Крім того, під час затримання злочинців, правоохоронці виявили в сараї одного з крадіїв кілька гілок коноплі.

Вранці до чергової частини Добропільського відділення поліції звернувся 60-річний житель с. Водянське з повідомленням про те, що вночі в нього з двору угнали мотоцикл  ІЖ з коляскою та скутер. Злодії виламали паркан та проникли у двір, звідки і викрали транспортні засоби.  

Правоохоронці одразу зайнялись пошуками злочинців. Так під час подворового обходу, поліцейські отримали корисну інформацію. Односельці потерпілого розповіли, що бачили, як троє молодиків, будучи на підпитку, блукали вулицями села та щось видивлялись по дворам. Співробітники поліції почали встановлювати особи цих молодих незнайомців. Вже через пару годин правоохоронці встановили, що крадіями виявились троє жителів сусіднього села, двом з яких на момент вчинення злочину виповнилось лише 17 років, а одному 18.

Викрадені транспортні засоби поліцейські знайшли в сараї 18-річного хлопця. Зловмисники пояснили, що заволоділи скутером та мотоциклом, щоб розібрати їх на запчастини та відремонтувати свій мотоцикл. Про покарання підлітки навіть не замислювались, тим паче що були вже на підпитку.

Крім того, під час обшуку правоохоронці виявили в сараї зловмисника ще і кілька гілок коноплі. Наркотичну рослину було вилучено та направлено на експертизу. Молодий чоловік пояснив, що траву він нещодавно зірвав у полі, а собі залишив для власного вживання.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч.2 ст.289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає до 8 років позбавлення волі.

Відповідальність за вчинене правопорушення неповнолітнім та їх товаришу світить не дитяча, крапку у цій справі поставить суд.


Добропольские полицейские задержали несовершеннолетних грабителей + ФОТО


Добропольские полицейские задержали несовершеннолетних грабителей + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх