В Доброполье отметили день окружающей среды

Переглядів: 1553 0 19.04.2016 в 14:20:07 Суспільство
В Доброполье отметили день окружающей среды

Щороку в третю суботу квітня відзначається день довкілля, головною метою якого  є  підвищення рівня свідомості українців в питаннях, що стосуються збереження безпеки навколишнього середовища.

Цього року в Добропіллі  це свято відзначили з особливим розмахом. 16 квітня, на головній сцені міста,  сотні дітей закликали всіх мешканців до збереження чистоти, захисту довкілля, поваги та любові до рідної країни та Матінки - Землі. До свята долучились творчі колективи Центру дитячої та юнацької творчості, Музичної школи, Палацу культури шахти «Добропільська», Світлівського будинку народних традицій.

Юні таланти вражали мешканців танцями, піснями, театральними інсценівками. А унікальний показ мод, моделі якого були виконані з  матеріалу, що призначений для  утилізації, милував глядачів своєю оригінальністю та красою. Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, закликали всіх берегти чистоту повітря. Замінили звичні автомобілі, на альтернативний екологічно безпечний  транспорт, щоб проїхати шляхами міста. В завершенні вечора пройшла драйвова дискотека, під час якої молодь міста активно танцювала. Свято не залишило байдужим жодного  мешканця нашого міста.

Тож бажаємо всім мирного неба, чистого довкілля, процвітання рідній Землі.


В Доброполье отметили день окружающей среды


В Доброполье отметили день окружающей среды


Джерело: http://radadobropillya.org.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх