В Доброполье приветствовали людей с большим сердцем

Переглядів: 1436 0 05.11.2017 в 12:00:48 Новини району
В Доброполье приветствовали людей с большим сердцем

В залі засідань Добропільської райдержадміністрації відбулося свято з нагоди Дня працівників соціальної сфери «Хай не згасне ваша віра в щедрість людської доброти» (професійне свято соціальних працівників припадає на першу неділю листопада).

Людям цієї професії практично щодня доводиться стикатися з різними сферами життя людини і суспільства: фізичним і психічним здоров'ям, особистими і груповими конфліктами, плануванням сім'ї, з проблемами працевлаштування, професійної і соціальної адаптації різних категорій населення  і багатьма іншими. 

З привітальним словом до присутніх звернулося керівництво району, подякувавши всім, причетним до цього свята робітникам за працю, яка сповнена гуманізму, милосердя, любові і тепл. Були вручені Подяки від голови районної ради, а також Почесні грамоти Донецької облдержадміністрації.

Культурну програму представили творчі колективи Світлівського будинку народних традицій, Ганнівського, Вірівського, Добропільського, Завидокудашівського будинків культури.

Родзинкою свята стали показові виступи  самих соціальних працівників районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, управління праці соціального захисту населення райдержадміністрації, територіального центру  соціального обслуговування району, Добропільського об'єднаного управління Пенсійного Фонду України, міського центру зайнятості.


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх