Праздник Первого звонка в школах Добропольского района + ФОТО

Переглядів: 1872 0 03.09.2017 в 13:00:24 Новини району
Праздник Первого звонка в школах Добропольского района + ФОТО

1 вересня Заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко привітала педагогічний та учнівський колектив Нововодянськоі ЗОШ І-ІІ ступенів з початком нового навчального року. Вона побажала всім творчих успіхів, великих здобутків у знаннях та естетично-культурному
розвитку.
Приємно, що кількість учнів в школі не зменшується, а зростає. В цьому році за парти сядуть 65 учнів, з них п'ятеро першачків. Як завжди, на урочистій лінійці з вітальним словом виступили гості, це секретар Нововодянської сільської ради Юлія Чучин та представники ТОВ" Перспектива". 
Не обійшлося без подарунків. Керівники ТОВ " Перспектива", районні депутати Володимир Антипенко і Андрій Борисов подарували канцелярські набори 30 учням, а також мотокосу для господарських потреб школи. Селянсько - фермерське господарство" Агрос" (директор Микола Стрепоченко) подарувало школі діапроектор. 
Нехай на Добропільській освітній ниві виховується молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави!в Добропільському районі, як і по всій Україні, пролунали перші дзвоники, які відкрили дорогу школярам в безмежний світ знань.Начальник фінансового управління Валентина Тітова привітала зі святом учнів та педагогічний колектив Добропільської ЗОШ
І -ІІІ ст.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Любов Гапич разом з заступником директора департаменту розвитку базових галузей промисловості ДОДА Олександром Рищенко відвідали Святогорівську ЗОШ І-ІІІ ст.

Традиційно, цього дня в кожному класі пройшли перші уроки: 1 клас - "Я люблю свою Україну", 2 клас - "З україною в серці", 3 клас - "Діти єднають Україніу", 5 клас - "Моя Україно! Ти мати єдина на всі покоління й віки...", 6 клас - "Чи знаєш ти Європу? Допоможи Європі дізнатися про тебе", 7 клас - "Під синьо-жовтими прапорами України та Євросоюзу", 8 клас - "Україна - держава європейська", 9-11 класи - "Ми - європейці: реальність та перспективи".

Приємним сюрпризом для школярів стали подаруник від міжнародної організації UNICEF та ТОВ "Перспектива"


Праздник Первого звонка в школах Добропольского района + ФОТО


Праздник Первого звонка в школах Добропольского района + ФОТО


Праздник Первого звонка в школах Добропольского района + ФОТО


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх