В Центре развития предпринимательства прошел обучающий семинар по основам бизнес-планирования

Переглядів: 814 0 29.07.2018 в 10:00:54 Центр зайнятості
В Центре развития предпринимательства прошел обучающий семинар по основам бизнес-планирования

25 липня 2018 року в рамках діяльності Центру розвитку підприємництва відбувся навчальний семінар з основ бізнес-планування за участі представників Добропільської ОДПІ, відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації, відділу економіки міської ради.

    Юрисконсульт Альона Петрова ознайомила присутніх з можливістю взяти участь у проекті «Український донецький куркуль», детально зупинилася на вимогах до бізнес проектів та моментах, які заважають їх успішному захисту. Також вона акцентувала увагу, що для перемоги у проекті важливо розвиватися в напрямках діяльності, які є пріоритетними для місцевого ринку, принесуть суспільну та економічну користь і важливо знайти саме свою ринкову нішу.

   Фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Катерина Зіганшина провела презентацію «Стимулювання створення нових робочих місць від Добропільського МЦЗ», підкресливши надання всебічної підтримки з боку служби зайнятості.

   Також, учасників семінару поінформували про діючі гранти, зокрема, від Данської Ради у справах біженців, розглянули структуру бізнес – плану, ознайомили з відео посібником Донецької обласної служби зайнятості по складанню бізнес - планів та з регіональним конкурсом молодіжного жіночого підприємництва «Чому я обираю власний бізнес».

    Захід відвідали 4 особи, в тому числі один діючий роботодавець.

   Якщо у Вас є питання по складанню бізнес-планів - приймайте участь у щотижневих навчальних семінарах (тренінгах) з бізнес-планування в Центрі розвитку підприємництва Добропільського міського центру зайнятості щосереди з 10 до 13 години.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх