В центре занятости Доброполья состоялся информационный семинар

Переглядів: 1290 0 12.12.2013 в 22:21:55 Новини району
В центре занятости Доброполья состоялся информационный семинар
   У Добропільському міському центрі зайнятості 09 грудня відбувся інформаційний семінар «Із загальних питань зайнятості населення та стану ринку праці регіону».

   Відкриваючи захід, перший заступник міського голови Ігор КУРДЯ наголосив, що відповідно до соціальних ініціатив Президента України, проводиться низка заходів, спрямованих на  забезпечення громадян роботою. Зокрема, був прийнятий у новій редакції Закон України «Про зайнятість населення», яким запроваджено стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць, посилення мотивації до легального працевлаштування, зниження рівня молодіжного безробіття. Також даний закон акцентує увагу на необхідності проведення заходів щодо покращення ситуації із зайнятістю людей зрілого віку, встановлення зв‘язку між освітою та ринком праці, подолання дефіциту можливостей для професійного зростання особи, підвищення темпів створення нових робочих місць та ін.
Учасники семінару були проінформовані про стан ринку праці в регіоні, м. Добропіллі та Добропільському районі; про попит та пропозиції робочої сили з урахуванням професійно-кваліфікаційного рівня громадян, які перебувають на обліку; про надання послуг окремим категоріям громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню; про стимулювання працевлаштування громадян, які недостатньо конкурентоспроможні на ринку праці.
Заступник директора Добропільського МЦЗ  Тетяна ЯЦУРА поінформувала присутніх про можливість безкоштовно отримати професію, пройти курси підвищення кваліфікації та перекваліфікації у центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості України.
Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх