Обращениям граждан Доброполья уделяется максимум внимания

Переглядів: 1222 0 13.10.2013 в 13:56:52 Новини місцевої влади
Обращениям граждан Доброполья уделяется максимум внимания
На черговому засіданні виконавчого комітету міської ради, яке відбулось 09.10.2013 року під головуванням міського голови Віктора ДЕРИПАСКИ, одним з основних було розглянуто питання про підсумки роботи розгляду звернень громадян у виконавчому комітеті за дев’ять місяців 2013 року.

Віктор Трохимович звернув увагу присутніх на те, що Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ ставить завдання ретельно розглядати кожне проблемне питання та забезпечити з боку влади належну допомогу людям з усіх їх звернень та вимагає від усіх органів влади у центрі і на місцях – зверненням громадян приділити якомога більше уваги, щоб громадяни були впевнені – влада стоїть на сторожі їх інтересів. 

   Спеціаліст І категорії по роботі зі зверненнями громадян  загального відділу управління організаційно-господарського забезпечення діяльності міської ради та її виконавчих органів Галина БОГОМЯКОВА поінформувала присутніх про шляхи удосконалення роботи органів виконавчої влади зі зверненнями громадян. Протягом дев’яти місяців 2013 року до виконавчого комітету міської ради  надійшло 150  звернень громадян, що на 60 звернень  менше, ніж за дев’ять місяців 2012 року (210). Питому вагу займають заяви стосовно житлового господарства, комунального господарства; соціального захисту; охорони здоров’я. Всі звернення були належним чином опрацьовані у відповідних службах Добропільської міської ради та виконкому, комунальних підприємствах міста, вжиті конкретні заходи по вирішенню висвітлених проблем, про що були проінформовані мешканці та направлена інформація про виконання доручень до Донецької обласної державної адміністрації. Міським головою та його заступниками здійснювався особистий контроль за станом розгляду цих звернень.
загрузка...
   Також на засіданні виконкому було заслухано про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 13.03.2013 № 138 «Про першочергові заходи щодо підготовки та проведення оздоровлення дітей влітку 2013 року». Як зазначила начальник відділу освіти міської ради Ольга ГЕТЬМАН, увага була зосереджена на забезпеченні першочергового оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної підтримки та уваги. З міського бюджету було використано 84,3 тис. грн. на організацію роботи закладів з денним перебуванням. Влітку 2013 року відділом освіти була організована робота 18 пришкільних таборів, в тому числі за рахунок батьківських коштів (88,1 тис. грн.), та спортивно - оздоровчого на базі Дитячо-юнацької спортивної школи. Охоплено відпочинком 798 дітей, в тому числі 269 дітей, що потребують особливої соціальної допомоги та уваги. За кошти державного бюджету (у МДЦ „Артек” та УДЦ «Молода гвардія») оздоровлено 59 дітей пільгових категорій, за рахунок обласного бюджету в заміських закладах оздоровлення оздоровлено 46 дітей пільгових категорій.

   Всього на засіданні виконкому було розглянуто 46 питань, з усіх були прийняті відповідні рішення.

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх