В центральной библиотеке Доброполья прошли развлекательные мероприятия

Переглядів: 1392 0 05.06.2016 в 07:43:17 Новини бібліотек
В центральной библиотеке Доброполья прошли развлекательные мероприятия

Нарешті настало таке довгоочікуване літо, з розвагами, іграми, веселими забавками і цікавими пригодами. Звичайно, що найбільше радіє дітвора, адже попереду канікули і довгий відпочинок. В тому числі, і стінах Добропільської Центральної міської бібліотеки, яка підготували для них цикл різноманітних розважальних заходів.

Першими до нас завітали вихованці пришкільного табору при НВК №7 у супроводі педагогів О. В. Кушик та В. В. Басової. Непосидючі і гамірні, вони одразу наповнили тихі бібліотечні коридори веселим галасом. І хоча Міжнародний день захисту дітей відзначався напередодні, та ми не могли оминути своєю увагою таке важливе свято. Ми вирішили: будемо і розповідати, і вчити. Так і виникла ідея проведення паперової майстерні «Дитинства чисте джерело».

Заздалегідь був підготовлений весь необхідний матеріал, але спочатку діти дізналися, як і чому виникло свято захисту дітей. Виявляється воно має власну емблему, яка символізує єдність і рівність всіх дітей на планеті Земля.

Отож і було вирішено виготовити емблему власноруч. Малі енергійно взялися за справу. Під керівництвом майстрині Л. О. Діденко кожен виготовив маленького чоловічка, старанно і з любов`ю, а потім прикріпив його до плакату із зображенням земної кулі. Отак і вийшла наша власна дитяча планета. Вона настільки сподобалася дітям, що вони вирішили забрати її з собою. Переглянувши мультфільм, вони поспішили до табору. А ми залишилися задоволені, що змогли створити для дітей приємну атмосферу свята.


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх